HALLOWEEN-REA👻

Gratis gåva över 699,-🎁 Alltid med samples✨

Delivery time 3-7 working days

BIODANCE SHEET MASKS - VARFÖR SÅ POPULÄRT?

Vi har äntligen fått in de efterlängtade Biodance maskerna som så många av er önskat!

Biodance är ett koreanskt skönhetsmärke som har tagit hudvårdsvärlden med storm. Med kliniskt testade produkter och EWG-grönklassificerade ingredienser riktar sig Biodance till alla hudtyper, inklusive känslig hud. Deras fokus på kvalitet och säkerhet har gjort dem till ett pålitligt val för många, och produkterna tillverkas noggrant i Korea för att säkerställa högsta standard.

Bland Biodances mest älskade produkter hittar vi Hydro Cera-nol Real Deep Mask och Bio-Collagen Real Deep Mask. Hydro Cera-nol är en lugnande hydrogel-sovmask som är perfekt för känslig och irriterad hud. Den är berikad med D-Panthenol, ceramider och oligo-hyaluronsyra, vilket ger intensiv återfuktning och stärker hudbarriären. Å andra sidan erbjuder Bio-Collagen-masken en kraftfull nattbehandling som stramar åt porerna och förbättrar hudens elasticitet. Med hjälp av låg molekylära kollagenpeptider, niacinamid och hyaluronsyra får huden en djup återfuktning och ett lyft.

När man använder dessa masker är det som att ge huden en rejäl dos kärlek och omtanke. Hydro Cera-nol placeras på rengjord hud och får verka under natten, vilket gör att de lugnande ingredienserna kan tränga djupt in och hjälpa till att reparera och återfukta. Bio-Collagen-masken, å sin sida, fungerar bäst när den appliceras före sänggåendet, vilket gör att kollagenpeptiderna effektivt stramar åt och ger huden ett fräschare utseende till morgonen.

Hur gör man?
 
När du ska använda biodance natt sheet masks så rengör du huden som vanligt inför lägg-dags och sedan applicerar du masken. Du kan såklart med fördel lägga masken under kvällen medans du ser på din favoritserie och låta masken verka. Under tiden masken verkar kommer den långsamt bli mer och mer transparant tills den helt blivit helt genomskinlig. Därefter (antingen dagen därpå om du sover med den eller efter några timmars serie-tittande) avlägsnar du masken som kommer lämne huden strålande. Detta är det ultimata sättat att faktiskt få den riktiga glass-skin looken. 

Det är lätt att förstå varför folk har gått helt bananas över dessa två favoriter. Med sina effektiva formler och fokus på hudens hälsa erbjuder Biodance en lyxig och resultatinriktad upplevelse som verkligen gör skillnad. Många har fått se sin hud förbättras markant, vilket gör dessa masker till oumbärliga inslag i deras hudvårdsrutin.

Prova du också och skriv gärna vad ni tycker om masken i fältet under produkten! 

Allt väl, 
Soul Beauty Teamet 💕

Förra inlägget