FREE SHIPPING OVER NOK 599

Swedish online store

Delivery time 3-7 working days

Anua - Mer än bara hudvård

Om du hängt med på sociala medier och trenderna kring den koreanska beauty branchen så har du med största sannorlikhet inte missat Anua som verkligen satt sin pin på kartan. Det har har nu tagit k-beauty fantasterna med storm främst för sin Anua Heartleaf 77% Soothing Toner 250ml, men även Anua Heartleaf Pore Control Cleansing Oil 200ml vars egenskaper riktar sig för de som kämpar mot sin akne. 

Heart Leaf, även känd som "hjärtblad", har blivit en populär ingrediens i hudvård tack vare sina fantastiska egenskaper. Denna ört har länge använts för sina lugnande och antiinflammatoriska egenskaper, vilket gör den perfekt för känslig och irriterad hud. Heart Leaf är rikt på antioxidanter som hjälper till att bekämpa fria radikaler och skydda huden mot skador. Dessutom kan dess fuktighetsbevarande egenskaper bidra till att återfukta och mjukgöra huden, vilket ger en jämnare och mer strålande hudton. 

Anua är ett K-Beauty-märke som introducerades för 30 år sedan och har varit populärt sedan dess. Nu finns varumärket tillgängligt över hela världen och blir bara mer och mer populärt. En av de saker som Anua har blivit välkänt för är deras strävan att vara mer än bara ett hudvårdsmärke; deras ambition är att vara mer av en livsstilsaktör.

Anuas tankegång är att hudens tillstånd inte bara handlar om de hudvårdsprodukter du använder, utan också om din inställning och livsstil. Det finns många olika faktorer som kan påverka hudens tillstånd, som UV-strålar, kosten, drycker, miljöföroreningar, hormoner och mycket mer. Anuas tillvägagångssätt att betona vikten av att förena kropp, sinne och hud för att uppnå en sund hud och kropp gör dem till ett unikt märke.

Anua fokuserar på att använda enkla och naturliga ingredienser som hjälper och vårder trött och sliten hud. De har också tagit fram produkter som passar perfekt för alla hudtyper.