FREE SHIPPING OVER NOK 599

Swedish online store

Delivery time 3-7 working days

Den perfekta ansiktsrengöringen

Cleansing Balm

Du har säkert hört eller läst om cleansing balms vid något tillfälle. När dessa produkter började lanseras av olika märken, blev de snabbt populära. Det finns många bra skäl att byta till en cleansing balm istället för att använda rengöringsvatten eller -servetter. En särskilt god anledning att byta rengöring är när årstiderna skiftar. När temperaturen faller eller varierar kraftigt, kan det vara en utmaning att hålla huden återfuktad – och det är då cleansing balms verkligen visar sin styrka.

Om du vill ge din hud den bästa möjliga vården, är det värt att prova en cleansing balm. Den smälter bort smink, överflödig olja och smuts samtidigt som den återfuktar och vårdar din hud. Dessutom är cleansing balms berikade med närande ingredienser som vitaminer och antioxidanter, vilket gör dem idealiska för daglig användning utan att irritera huden.

En cleansing balm är ett fantastiskt effektivt sätt att avlägsna smuts och olja från ansiktet utan att torka ut huden. Om du ständigt har problem med flagnande och torr hud, oavsett årstid, är det ett tydligt tecken på att du bör byta rengöringsprodukt. Detta resulterar i en mjukare och smidigare hud. 

Våra Cleansing Balm favoriter:

Radiance Cleansing Balm från Beauty of Joseon löser upp smink, smuts och överflödigt sebum med hjälp av läkande och traditionella koreanska örter.Banila Co Clean it Zero Cleansing Balm Original - Bästsäljare och viral favorit! En rengöringsbalm som effektivt och varsamt rengör huden. Huden tillförs vitamin E, C, naturligt källvatten och mineraler samtidigt som den lugnas och återfuktas.

Mary&May Vitamin B.C.E Cleansing Balm är en härlig rengöring berikad med antioxidanter och fuktbevarande ingredienser. Balmen smälter bort smink, överflödigt sebum och motverkar pormaskar utan att irritera huden.

Summering

Cleansing balms är effektiva och skonsamma rengöringsprodukter som smälter bort smink och överflödig olja samtidigt som de tillför huden näring och fukt. De innehåller ofta vårdande ingredienser som vitaminer och antioxidanter, vilket gör dem lämpliga för daglig användning utan att irritera huden.

Förra inlägget
Nästa inlägg